W zamku Gniew odbył się konkurs Kulinarny Archimagirus – tradycja i nowoczesność pierwsza edycja ale sama oprawa, organizacja i rozmach na najwyższym poziomie .
Osiem trzy osobowych zespołów walczyło o 10 tysięcy złotych i miesięczny staż w gwiazdkowej restauracji na Tajwanie. Zawodnicy mieli do wydania trzy dania – zakąskę, danie główne i deser. Każde danie należało wydać w ilości 20 porcji.
Uczestników oceniali min. Andrea Camasta, Daniel Ayton, Robert Skubisz, Adam Chrząstkowski oraz wielu innych znakomitych Szefów Kuchni.
W trakcie konkursu odbyło się też kilka paneli masterclass z takimi slawami jak Bruno Van Vaerenberch czy Alon Than – rewelacyjny pomysł na wzbogacenie całego wydarzenia.
Wielkie Brawa dla organizatorów i wszystkich osób zaangażowanych w stworzenie tego wydarzenia
Więcej zdjęć znajdziesz na naszym profilu FB ? Wystarczy, że klikniesz TU…..
Pozdrawiamy z dobrym smakiem !!