Wizyta w Wiedniu – szkolnictwo dualistyczne
6 czerwca 2018
Panel szkoleniowy dla uczniów Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Sandomierzu.
9 listopada 2018
Pokaż wszystkie

Panel szkoleniowy dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr. 3 we Włoszczowie .

Na zlecenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa oddział w Kielcach w Listopadzie przeprowadzimy serie szkoleń dla młodzieży ze szkół gastronomicznych znajdujących się na terenie województwa świętokrzyskiego .

Dziś ekipa w składzie – Andrzej GadMateusz GaliszewskiRobek Golis i Maciej Musiał odwiedziła uczniów z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr. 3 we Włoszczowie .

 

 

 

 

Tematem przewodnim naszego cyklu szkoleń są trzy, dosyć popularne produkty: Filet z kurczaka, Burak i Śliwka Szydłowiecka a reszta… reszta to inwencja kucharza .

Zostaliśmy zaproszeni na kolejne szkolenie do tejże szkoły więc chyba się podobało.

Więcej zdjęć znajdziesz na naszym profilu FB 🙂 Wystarczy, że klikniesz TU…..

Pozdrawiamy z dobrym smakiem!

Spodobał Ci się wpis? Podziel się nim z innymi: