Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Junior Culinary Cap” 2018
1 lutego 2018
Konkurs kulinarny „Bitwa na Smaki”
11 kwietnia 2018
Pokaż wszystkie

Szkolenie w Akademii Kulinarnej „Farutex”

10 kwietnia odbyło się szkolenie w Akademii Kulinarnej „Farutex” dla finałowej trójki naszego konkursu „Junior Culinary Cap” który się odbył 1 lutego 2018 r. w Kielcach.


Szkolenie było jedną z wielu nagród, którą otrzymali nasi finaliści.

Krzysiek Kowalski , Karol Starzyk i Kasia Płatek zostali zapoznani przez szefa Piotr Papież z możliwościami wykorzystania nowoczesnych technik kulinarnych w temacie deserów talerzowych.

Dziękujemy Piotrowi oraz firmie Bidfood Farutex za zorganizowanie tak fajnego szkolenia .

Więcej zdjęć znajdziesz na naszym profilu FB 🙂 Wystarczy, że klikniesz TU…..

Spodobał Ci się wpis? Podziel się nim z innymi: