W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność brać udział we współorganizacji konkursu kulinarnego „BITWA NA SMAKI” w Zespół Szkół ZDZ w Kielcach
Tematem przewodnim była polędwiczka wieprzowa i jej forma prezentacji. Uczniowie pracowali w zespołach dwu osobowych na wykonanie zadania mieli 90 minut.
Kreacje kulinarne uczniów oceniali Łukasz Jończyk doradca Kulinarny Nestle, Tomasz Soczumski szef kuchni Restauracja Złoty Klon i Andrzej Gad szef kuchni Hotel Tęczowy Młyn panowie świetna robota !
W konkursie na podium staneli :
1 miejsce = Karina Topolian i Bohdan Shepel
Uczniowie ( II hotelarz i I tż)
2 miejsce = Karol Starzyk i Dominik Rosik
Uczniowie ( II kucharz)
3 miejsce = Krystian Pająk i Patryk Kotwica
Uczniowie ( II tż)
Dziękujemy za wsparcie i ufundowane nagród firmą Nestlé, Oerlemans Foods Polska, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa
Więcej zdjęć znajdziesz na naszym profilu FB ? Wystarczy, że klikniesz TU…..