Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Junior Culinary Cap” edycja II – FINAŁ
6 lutego 2019
Dni otwarte w Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
4 kwietnia 2019
Pokaż wszystkie

Konkurs kulinarny „Bitwa na Smaki” Zespół Szkół ZDZ w Kielcach

W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność brać udział we współorganizacji konkursu kulinarnego „BITWA NA SMAKI” w Zespół Szkół ZDZ w Kielcach
Tematem przewodnim była polędwiczka wieprzowa i jej forma prezentacji. Uczniowie pracowali w zespołach dwu osobowych na wykonanie zadania mieli 90 minut.
Kreacje kulinarne uczniów oceniali Łukasz Jończyk doradca Kulinarny Nestle, Tomasz Soczumski szef kuchni Restauracja Złoty Klon i Andrzej Gad szef kuchni Hotel Tęczowy Młyn panowie świetna robota !

W konkursie na podium staneli :
1 miejsce = Karina Topolian i Bohdan Shepel
Uczniowie ( II hotelarz i I tż)
2 miejsce = Karol Starzyk i Dominik Rosik
Uczniowie ( II kucharz)
3 miejsce = Krystian Pająk i Patryk Kotwica
Uczniowie ( II tż)

Dziękujemy za wsparcie i ufundowane nagród firmą NestléOerlemans Foods PolskaKrajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Więcej zdjęć znajdziesz na naszym profilu FB 🙂 Wystarczy, że klikniesz TU…..

Spodobał Ci się wpis? Podziel się nim z innymi: